KIF slutter 2021 med gyser i Hillerød


Af Ole Maass

 

I disse corona-tider, hvor det mere er undtagelsen end reglen, at der spilles ligahåndbold skal KIF Kolding torsdag aften – med kampstart klokken 17.00 – til Hillerød, hvor KIF møder Nordsjælland Håndbold i en veritabel bundgyser i HTH-ligaen.

 

Et blik på stillingen i bunden af ligaen fortæller alt om kampens vigtighed for begge mandskaber, og KIF-træner Torben Sørensen har et par bud på, hvad der skal til for, at hans mandskab kan komme hjem med et godt resultat fra Hillerød.

 

-Da vi for en måned siden spillede uafgjort mod Nordsjælland i kampen i Kolding manglede vi lige nogle procenter i forsvaret. Vi var dengang ikke dygtige nok til at komme frem og tackle på spillere som Nichlas Hald og Mathias Campbell og til dels også Jesper Dahl. De fik lidt for frit spil. Her skal vi være bedre. Og så skal vi naturligvis minimere antallet af tekniske fejl, lyder det fra KIF-træneren.

 

Mens de fleste andre ligahold har fået aflyst deres kampe var KIF-spillerne i kamp mandag aften, hvor det som bekendt blev til et fire måls nederlag til Fredericia HK. Den kamp har Torben Sørensen og spillerne evalueret.

-Vi var ikke skarpe nok i begge ender af banen, og så spillede vi imod et stærkt Fredericia-hold, som lige nu er i top fem, og som på aftenen var bedre end os. Nu har vi fuld fokus på kampen mod Nordsjælland, og her tror vi på muligheden for at lave et godt resultat, siger Torben Sørensen.

 

Han havde i mandags på bænken assistance af Lasse Boesen og tidligere KIF-målmand Dennis Klinge. De vil også begge være med torsdag aften i Hillerød.

-Vi har hele tiden vidst, at målmandstræner Anders Petersen ikke var til rådighed mellem jul og nytår. Derfor har jeg tilkaldt assistance af to kompetente folk i Lasse og Dennis, som jeg tidligere i mange sammenhænge har arbejdet sammen med. Fire øjne ser bedre end to øjne, og seks øjne ser bedre end fire, så derfor har jeg bedt dem om assistance, siger Torben Sørensen.

 

Kampen mellem Nordsjælland Håndbold og KIF Kolding spilles i Royal Stage Arena i Hillerød med kampstart klokken 17. Nordsjælland Håndbold starter livestreaming på klubbens facebookside med start fra klokken 16.30.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere