KIF skal op imod Danmarks bedst spillende hold


Af Ole Maass

-Danmarks bedst spillende hold....

Det er den etiket KIF-træner Kristian Kristensen hæfter på lørdagens modstander – de fynske arvefjender fra GOG, der som bekendt lige nu er både regerende Danmarksmester og nykårede pokalvindere.

Men nok har man i KIF-lejren en stor og naturlig respekt for sydfynboerne, men det er ikke det samme som, at man på forhånd opgiver at få noget med fra Gudme.

-Det gør vi naturligvis ikke. Vi lægger os ikke ned, men det siger sig selv, at vi skal have sat en bremse i deres knivskarpe offensiv. Vi skal forhindre dem i at score 35-40 mål, og derfor er vort forsvarsspil nøglen til, at vi kan skabe et godt resultat og måske overraske og få noget med hjem, siger Kristian Kristensen.

I sæsonens første kamp mellem KIF og GOG endte det med en GOG-sejr på 30-26 efter en kamp, hvor Simon Pytlick storspillede – som han har gjort det så mange gange siden.

-I den kamp havde vi langt hen ad vejen rimelig godt fat i dem. Vi skal forsøge at tage noget af farten ud af deres spil, og skal vi være med kræver det så også, at vore målmænd har mange redninger. Forudsætningerne for det skal vi skabe i forsvaret, konstaterer Kristian Kristensen velvidende, at det er en stor opgave at sætte en kile ind i GOG's yderst velsmurte angrebsmaskine.

Kampen mellem GOG og KIF spilles lørdag klokken 16.00, og den kan ikke ses i tv eller via livestream. Så er man ikke selv tilstede i Phønix Tag Arena i Gudme er der ikke andet for end at følge med i liveopdateringerne på app'en og hjemmesiden tophåndbold.dk.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere