KIF skal møde formstærkt Lemvig-Thyborøn hold


Det er en kamp, hvor der er rigtig meget på spil, som søndag eftermiddag spilles i Sydbank Arena i Kolding. For gæsterne – Lemvig-Thyborøn Håndbold – handler det om at sikre eksistensen i ligaen, og for KIF Kolding er det en uhyre vigtig kamp, som skal skærpe holdet til det kommende DM-slutspil.
 
-Ja, for os er det en meget vigtig kamp, hvor vi selvfølgelig spiller for at vinde. Men vi betragter også kampen, som en vigtig forberedelseskamp til slutspillet, og her håber jeg at vi er i stand til at lægge nogle lag på og ikke mindst revanchere os for den seneste hjemmekamp mod TMS, hvor vi ikke viste det niveau vi har vist i tidligere kampe i denne sæson, siger KIF-træner Andreas Toudahl.
 
Det er et formstærkt Lemvig-hold, som kommer til Kolding søndag eftermiddag. Nordvestjyderne har vundet tre af de seneste fire ligakampe, og ikke mindst sejren på udebane over Skanderborg aftvinger respekt. Det samme gør holdets seneste 29-25 sejr hjemme over Fredericia. En sejr, som kom i hus i kraft af en enorm fightervilje og store individuelle præstationer af blandt andre målmand Ronnie Nicolaisen, playmaker Mark Nicolaisen, ligesom Lemvigs højre back, Jonas Langerhus også spillede en stor kamp.
 
Da KIF var i Lemvig i slutningen af november sidste år vandt KIF’erne en sikker sejr, men Andreas Toudahl er klar over, at opgaven denne gang bliver langt sværere.
 
-Lemvig er et helt andet sted end dengang, så det bliver en helt anden kamp. Lemvig kommer med masser af fight og vildskab, og det skal vi matche ved at kunne løbe med dem, samtidig med at vi også skal spille klogt og undgå at lave mange tekniske fejl. Vi skal matche dem med snuhed og klogskab, lyder det fra Andreas Toudahl, som også på anden vis har udfordringer.
 
-Ja, det er ikke nogen hemmelighed, at vi stadig er udfordret på ressourcerne. Det er vi også søndag eftermiddag, når vi møder Lemvig, konstaterer KIF-træneren.
 
Kampen mellem KIF og Lemvig fløjtes i gang klokken 15.30 – ligesom alle andre kampe i grundspillet, som spilles på samme tidspunkt i sidste spillerunde. Det er så også årsagen til, at KIF ikke kan livestreame kampen i modsætning til de foregående ligakampe.
Men dels kan du følge liveopdatering på app’en tophåndbold, dels kan du på TV2 følge både KIF’s kamp og alle de seks andre ligakampe. TV2 har reportere ude til udvalgte ligakampe, og de sender klip fra kampene undervejs i transmissionen fra kanalens hovedkamp, som står mellem Aalborg Håndbold og TTH Holstebro.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere