KIF skal minimere fejlene mod BSH


KIF Koldings mandlige ligahold skal onsdag aften på udebane – med kampstart klokken 20.30 – op imod ligaens nummer tre, Bjerringsbro-Silkeborg Håndbold.
 
Det er én af de hårde nødder at knække, og der er ingen tvivl om, at hvis KIF’erne skal have point med hjem fra Silkeborg skal holdet viste nogle af de takter, som KIF’erne senest viste i sejren på 38-31 over Fredericia HK. I den kamp spillede KIF’erne med en lav fejlmargin, og netop de tekniske fejl, som KIF’erne senest havde lidt for mange af i sidste uges nederlag mod GOG er én af de nøgler, som KIF’erne skal dreje rundt for at få et godt resultat med hjem fra udekampen i det midtjyske.
 
En anden nøgle for KIF’erne er helt givet, at holdet både skal være skarpe i afslutningerne i angrebet og i returløbet for ad den vej at minimere hjemmeholdets muligheder for at score de ”nemme” mål på kontrascoringer.
Bjerringbro-Silkeborg har i de første to ligakampe i 2021 viste stærkt spil. Først med en knusende sikker sejr hjemme over TMS Ringsted med ikke mindre end 42-25, og senest i tv-kampen i lørdags, hvor BSH på udebane vandt med 33-31 over et andet af topholdene, TTH Holstebro.
 
BSH er blevet styrket af, at holdet igen har sin svenske stjernemålmand, Johan Sjöstrand tilbage i målet efter en længere skadespause, og så har midtjyderne masser af andre profiler som blandt andre Sebastian Skube,verdensmester Nikolaj Øris Nielsen, René Toft Hansen, Jesper Nøddesbo, Alexander Lynggaard, Mads Kjeldgaard Andersen, Jacob Lassen plus en håndfuld flere. Så KIF’erne kommer på hårdt arbejde onsdag aften i Silkeborg.
 
Kampen spilles som bekendt uden tilskuere, men heldigvis er TV2 Sport på pletten, så du kan følge med direkte fra Silkeborg, hvor kampen altså fløjtes i gang klokken 20:30.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere