KIF skal forsætte den gode sæsonstart mod Nordsjælland


Af Morten Ravn

Lørdag eftermiddag skal KIF Kolding i ilden igen, når Nordsjælland Håndbold venter i 4. runde af HTH Herreligaen. Mens KIF Kolding har fået den bedste start på HTH Herreligaen i 8 år, med 6 point efter de første 3 kampe, har Nordsjælland Håndbold fået en mere blandet start med en sejr over TTH Holstebro samt 2 nederlag mod henholdsvis Aalborg Håndbold og senest Ribe-Esbjerg.

På trods af den gode start, for KIF-mandskabet forventer cheftræner Kristian Kristensen et hektisk opgør i Royal Stage Hillerød.

-  Vi glæder os til kampen på lørdag, jeg tænker det bliver en kamp med fart over feltet, vi vil gerne have noget tempo i spillet, hvilket Nordsjælland også plejer at være garant for. Derudover forventer jeg et hektisk opgør. Der plejer altid at være godt gang i den i Hillerød, hvilket vi glæder os til – vi kan godt lide at spille i denne type af omgivelser.

KIF-mandskabet kommer langt fra til at føle sig alene i Royal Stage i Hillerød lørdag eftermiddag. KIF Koldings fanklub, Den gyldne Hånd sender således en bus afsted med op mod 50 KIF-fans, hvilket Kristian Kristensen mener kan blive afgørende i jagten på de 2 point.

- Vi er ovenud lykkelige over så mange fra Kolding, vil bruge deres lørdag eftermiddag på at give os maksimal opbakning på en lang udebanetur på Sjælland. Vi så senest mod Mors-Thy, hvordan hallen var med til at lægge maksimalt pres på modstanderen og dommerne, som i sidste ende var med til at sikre os de 2 point, hvilket kan komme i spil igen på lørdag mener Kristian Kristensen.

Lørdagens kamp mod Nordsjælland Håndbold fløjtes i gang kl. 15:30 i Royal Stage Hillerød. Opgøret vises ikke på TV eller livestreaming, men vil kunne følges på live-opdateringer på tophåndboldapp’en eller via KIF Koldings officielle Instagram profil.

Seneste 2 udekampe mod Nordsjælland Håndbold i tal:

Den 28.03 2022
Resultat: 29-30 (16-17)
Topscorer: Chris Jørgensen med 11 mål.

Den 23.11.2019
Resultat: 29-30 (18-12)
Topscorere: Chris Jørgensen & Alexander Morsten med 7 mål hver.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere