KIF ser frem til topkamp mod Bjerringbro-Silkeborg


Af Ole Maass

KIF Koldings mandlige ligahold har alle spillere kampklar, og holdet har trænet godt i de halvanden uge, der er gået siden den sidste ligakamp ude mod Skjern.

Den kamp endte som bekendt med et stort nederlag, men det har hverken spillerne eller trænerstaben brugt meget tid på at spekulere på.

-Det er sådan en kamp alle hold mere eller mindre får i løbet af en sæson, og vi besluttede os for, da vi kørte ud af Skjern, at vi smed den kamp i Skjern Å. Vi har i stedet kigget fremad, og vi ved at vi skal op imod et rigtig stærkt BSH-mandskab, som er favorit. Men på vores hjemmebane skal vi være i stand til at udfordre dem, og det har vi helt klart troen på, siger KIF-træner Kristian Kristensen.

Han fik ved weekendens final 4-pokalstævne nogle friske indtryk af et BSH-mandskab, som var uhyre tæt på at spille sig i finalen, men endte med at tabe semifinalen med 35-36 til de senere pokalvindere fra GOG.

-BSH har et rigtig stærkt forsvar, og så er det tydeligt, at de har fået spillet deres nye norske stregspiller Thomas Solstad godt ind på holdet. De har to gode spillere på alle pladser, så vi ved at vi skal spille op til vores bedste for at få et godt resultat mod dem, siger Kristian Kristensen.

Han har de seneste dage haft alle spillere til rådighed til træningerne – i modsætning til de forberedelser holdet havde op til kampen i Skjern.

-Vi havde jo mange spillere væk i januar, og det betyder noget i forhold til relationerne – både til træning og kamp. Det gik ud over vores forberedelser til kampen mod Skjern, men efter de seneste dages træning satser vi på, at vi er bedre rustet til kampen mod BSH, lyder det fra KIF-træneren.

Han håber så også, at hans hold onsdag aften får en heftig kulisse i ryggen – KIF's 8. mand – tilskuerne.

-Vi er kede af, at vi skuffede tilskuerne i den seneste kamp mod Skjern, men onsdag aften håber vi at kunne betale tilbage med en fuldblods indsats, lyder det fra Kristian Kristensen.

Kampen i Sydbank Arena fløjtes i gang klokken 18.30. Kom i god tid i hallen til denne kamp mellem ligaens nummer tre og fire, hvor vi forventer rigtig mange tilskuere.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere