KIF på svær opgave i Skjern


Af Ole Maass

De sportslige udfordringer står i kø for KIF Koldings mandlige håndboldligamænd for tiden. Efter sidste weekends ærgerlige 30-31 nederlag til Aalborg Håndbolds danske mestre venter på lørdag en lige så svær opgave, når KIF-drengene skal op imod et af ligaens mest formstærke mandskaber fra Skjern Håndbold.

De to hold mødes lørdag klokken 16.10 i Skjern Bank Arena og forud for lørdagens kamp har hjemmeholdet vundet de seneste fem ligakampe i træk.

-Det er et Skjern-mandskab med en opadgående formkurve vi skal møde og derfor skal vi præstere lige så godt som i vores seneste kamp mod Aalborg – samtidig med, at vi skal mindske antallet af tekniske fejl. Så tror vi på vores chance – også mod Skjern, siger KIF-træner Kristian Kristensen.

I kampen mod Aalborg fik KIF-forsvaret – ikke mindst i anden halvleg – rigtig godt fat, og det var også baggrunden for, at islandske Ágúst Elí Björgvinsson stod en rigtig fin kamp i KIF-målet. Forsvarsspillet skal op på samme niveau mod Skjern.

-En spiller som Eivind Tangen er naturligvis en nøglespiller. Ham kan man ikke holde nede, men vi skal gerne forhindre ham i at score 10-12 mål. Og så har Skjern også nøglespillere i blandt andre Jesper Konradsson og Lasse Mikkelsen, som vi skal forsøge at dæmme op for. Deres unge playmaker Jakob Rasmussen er også en spiller, som på det seneste har gjort det fremragende, konstaterer KIF-træneren.

Han slår fast, at hans hold skal spille uhyre disciplineret i angrebsspillet, da hjemmeholdet også har en særdeles giftig kontrafase med spillere som René Rasmussen og Lasse Uth. Så mængden af tekniske fejl skal holdes nede, hvis KIF-drengene skal undgå for mange af hjemmeholdets kontrascoringer.

Lørdagens kamp mellem Skjern og KIF kommer ikke i tv, men vil kunne følges på live-opdateringer i håndboldapp'en tophåndbold.dk. Og som sædvanlig ved alle udekampe vil KIF Koldings fanklub, Den Gyldne Hånd også være klar i Skjern Bank Arena til at bakke KIF-drengene op.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere