KIF Kolding vil skabe en fest i sidste kamp


Af Ole Maass

Står det til KIF-træner Kristian Kristensen så vil han og spillerne på KIF Koldings ligahold onsdag aften – klokken 19.30 i Sydbank Arena – forsøge at skabe det, der kan udvikle sig til en fest i kampen mod gæsterne fra Nordsjælland Håndbold.

-Vi vil gerne sige tak for støtten til vort trofaste hjemmepublikum, til fanklubben, sponsorerne og alle andre, som har bakket os op i denne sæson, som har været udfordrende for vores vedkommende. Vi satser på, at vi kan betale tilbage med en helhjertet indsats, konstaterer Kristian Kristensen.

KIF stiller til kampen op uden en skadet Erik Toft, men har derudover hele staben – minus den langtidsskadede Jonas Tidemand – til rådighed. Kampen er samtidig sidste chance for at opleve en stribe profiler hos KIF i en hjemmekamp. Klubben siger som bekendt farvel til store navne som Vetle Rønningen, Magnus Brandbyge, Erik Toft, Bjarke Christensen og Sander Øverjordet, ligesom det tidligere er offentliggjort, at unge spillere som Jonas Fuglsbjerg og Pelle Boesen søger nye udfordringer. Og forleden offentliggjorde KIF Kolding, at yderligere fire unge spillere, Peter Lund, Andreas Elbæk samt målmand Rasmus Lund Thomsen efter denne sæson søger nye udfordringer, og endelig siger klubben også farvel til den unge tysker, Robert Timmermeister, som efter sæsonen skal tilbage til Rhein Neckar Löwen i den tyske Bundesliga.

Alle disse spillere samt assistenttræner Anders Eggert, vil der onsdag aften blive sagt behørigt farvel til.

Med hensyn til onsdagens kamp slår Kristian Kristensen fast, at det for KIF handler om at sætte en prop i det omstillingsspil, som Nordsjælland Håndbold satser stærkt på.

-De løber på det hele, og derfor handler det for os om at afslutte ordentligt og koncentreret. Ellers giver vi dem for mange muligheder til at løbe kontra. Kan vi komme tilbage og stå stærkt i vores defensiv, og kan vi få defensiven op på det niveau vi har vist i tidligere kampe i denne sæson har vi en god mulighed for at hente den sejr vi meget gerne vil slutte af med. Og kan vi samtidig få et medlevende publikum i ryggen – ja, så kan det forhåbentlig blive en festlig aften i Sydbank Arena, lyder det fra Kristian Kristensen.

Efter kampen mod Nordsjælland resterer der for KIF'erne kun en enkelt vigtig kamp i denne sæson, nemlig pokalkampen på udebane i Odense mod HC Odenses 1. divisionshold. Denne kamp spilles onsdag den 30. april, klokken 19.00 i Dalumhallen.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere