KIF Kolding vandt efter svingende indsats


https://video.wixstatic.com/video/19d66d_4ca5a14f835b4a148dfc478580844899/720p/mp4/file.mp4

Af Ole Maass

 

KIF Koldings mandlige ligahold vandt også sæsonens anden træningskamp, da holdet mandag aften gæstede 1. divisionsholdet Grindsted. I Lynghallen vandt KIF med 27-24 efter en føring på 14-11 ved pausen over et hjemmehold, som trænes af den tidligere KIF-assistenttræner og manager for ligaherrerne, Flemming Pedersen. Med på Grindsteds hold er også et par spillere med fortid i KIF, Rolf Ravn og Thomas Theilgaard.

KIF-træner Andreas Toudahl konstaterer, at hans mandskab fik en skidt start på kampen.

-I starten spillede vi langt under det niveau vi gerne skal op på. Så et godt spillende hjemmehold bragte sig foran med to-tre mål. I sidste uge var vi på en hård træningslejr, og i starten af kampen virkede det som om spillerne stadig havde tunge ben efter den træningslejr, konstaterer Andreas Toudahl.

I løbet af 1. halvleg fik KIFérne dog stabiliseret forsvaret samtidig med, at Tim Winkler i KIF-målet diskede op med flere gode redninger.

I anden halvleg fortsatte det svingende niveau, hvor KIFérne i kortere perioder diskede op med fint angrebsspil, men samtidig også i andre perioder lavede for mange fejl, så hjemmeholdet hele tiden var tæt på at være på omgangshøjde med ligaholdet.

-Grindsted er et fint 1. divisionshold, men vi ved også at vi skal hæve vores niveau. Nu spillede vi så også uden tre-fire stamspillere i dag, men kampen viste at vi fortsat har meget arbejde forude, understreger Andreas Toudahl.

Om træningskampen mandag aften er det så i øvrigt også værd at fremhæve, at det unge talent, 16-årige Markus Bugge fik debut for KIF´s ligahold.

KIF Koldings ligahold spillere på torsdag den 12. august, klokken 19.30 sæsonens tredje træningskamp på udebane i Skjern Bank Arena mod Skjern Håndbold.

KIF´s målscorere mandag aften i Grindsted:

E. Jessen 7 - P. Torpegaard 5 - A. Morsten, D. Guldsmed 3 - A. Væver, T. Boilesen, M. Gordon Krog, J. Svane 2 - J. Meinby 1.

Redninger KIF Kolding:
T. Winkler 13/31 F. Bank 1/7

Kampen i Lynghallen i Grindsted blev overværet af 175 tilskuere.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere