KIF Kolding udvider sin ejerkreds


Af Morten Ravn

Vi oplever en liga, der bliver stærkere år for år, og budgetterne i de fleste klubber bliver større for hver sæson. Der er flere og flere klubber, der kæmper for en plads i toppen af ligaen. På samme tid er der klubber fra toppen af 1. division, der vil med på toget. Alt dette er med til at skabe en meget hård konkurrence blandt klubberne, hvor evnen til at styrke sin økonomi bliver afgørende for, hvilken placering man kan forvente.

Derfor er det med stor glæde, at vi i dag kan fortælle, at en bredere investorgruppe er gået sammen omkring klubben, med ambitionen om at styrke KIF Kolding på den lange bane. Det betyder, at vores aktive ejerkreds går fra 2 personer til 6 personer, og at der de kommende år bliver skudt et meget flot millionbeløb ind til videreudvikling af klubben. Derudover forventer KIF Kolding at udvide investorgruppen med yderligere en person på den korte bane, ligesom der er god dialog med flere investorer, så ejergruppen over tid kan styrkes og udvides yderligere.

Udover en væsentlig styrket økonomi kommer klubben til at stå på endnu bredere skuldre – både til tider, når håndbolden er stolpe ind, og til tider når håndbolden er stolpe ud.

Der vil naturligvis følge en række forventninger med til klubben, og særligt tre områder skal der allokeres økonomi og ressourcer til:

  • Styrke spillerbudgettet – vores sportslige ambitioner skal gå hånd i hånd med vores økonomiske formåen. Og vi ved, at der er sammenhæng mellem spillerbudgettet og forventet placering i ligaen over tid.
  • Understøtte forretningsudviklingen – vi skal hele tiden videreudvikle os uden for banen. Det kræver investeringer i nye forretningsområder, digitalisering og et fortsat professionelt set-up omkring vores partnere og fans.
  • Videreudvikle KIF Akademi. Vi skal med tiden være kendte for vores akademi og kunne tilbyde et unikt træningsmiljø med kompetente trænere og specialister, hvor vores unge mennesker både kan udvikle sig som håndboldspillere og som hele mennesker. Det vil samtidig skabe gode forudsætninger for udvikling af egne talenter.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere