KIF Kolding tager afsked med målvogter


Äf Morten Ravn

Efter gensidig aftale stopper KIF Kolding samarbejdet med målvogter Rasmus Døssing ved udgangen af denne sæson.

Rasmus Døssing er en ægte Kolding-dreng og startede med at spille i KIF Håndbold som 12-årig. Sidenhen har han været en del af ligaholdet i to omgange: først fra 2018-2020, inden han vendte retur i 2022 og frem til i dag. Han har ydet en fantastisk indsats for klubben til både træning og kamp.

”Vil ikke stå i vejen for hans ønske”
”Da Døssing kom til mig med en mulighed for mere spilletid, som han gerne ville forfølge, ville vi naturligvis ikke stå i vejen for hans ønske. Rasmus er en fantastisk fyr, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden,” udtaler sportschef Lars Christiansen.

”Jeg vil savne klubben”
” Jeg har været glad for at være en del af ligatruppen i år. Selvom det sportslig ikke har været fremragende. Efter en turbulent start og med mindre spilletid efterfølgende har jeg jagtet mere spilletid. Det er der kommet en chance for nu. Så det er selvfølgelig vemodigt at skulle sige farvel til Kolding da det er min barndomsklub og jeg vil komme til at savne klubben og alle folkene bag den. Jeg håber det bedste for Kolding i fremtiden.” siger Rasmus Døssing.

Rasmus Døssing nåede at spille 44 kampe i sin tid i KIF Kolding

Vi ønsker Døssing alt muligt held og lykke fremover.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere