KIF Kolding styrker sin kommercielle platform med ambitionen om at bygge videre på sin sportslige fremgang.


KIF Kolding overtager drift, cafe- og mødeaktiviteterne i Sydbank Arena. Dermed vil fremtidige kommercielle events i Sydbank Arena leveres igennem KIF Kolding.

Vi glæder os til at videreudvikle Sydbank Arena som ”moderne forsamlingshus”, så det bliver et fantastisk sted at mødes, når det gælder møder, selskaber, konferencer, events, spisning, sport, fællesskaber og meget mere.

Dette strategiske tiltag skal styrke vores kommercielle platform, så vi kan bygge videre på vores sportslige fremgang.

En stor medspiller omkring videreudviklingen af Sydbank Arena bliver vores nye forpagter; Jespers Torvekøkken, som vi har haft en meget positiv og konstruktiv dialog med undervejs. De kommer med masser af erfaring, know-how og kompetence. Samtidig har Torvekøkkenet et syn på bæredygtighed og ansvarlighed, som vi gerne vil spejle os i.

Vi har en stærk fornemmelse af, at vi har fundet en medspiller, der har samme værdisæt som os, når det kommer til god mad og god service.

Kantinedivisionschef i Jespers Torvekøkken, Anders Stengård Leer, ser frem til at blive ny forpagter i Sydbank Arena:

”Vi glæder os til partnerskabet med KIF Kolding og ser frem til at etablere os i Kolding og lære partnere og gæster i Sydbank Arena bedre at kende. Vi glæder os også over at være ny sponsor. Ambition er at løfte den gastronomiske oplevelse i caféen, mødeforplejningen, til håndboldkampene og andre events og gøre Sydbank Arena til et endnu bedre samlingspunkt i Kolding.

Det er en spændende og anderledes udfordring hvor vi kommer til at bruge vores erfaringer fra events på Brøndby Stadion, kombineret med vores omfattende kantinedrift.”

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere