KIF Kolding skriver kontrakt med Peter Torpegaard Lund


Pressemeddelelse KIF Håndbold Elite A/S
 
KIF Kolding har til den kommende sæson og 2 år frem skrevet kontrakt med den 19-årige fløjspiller Peter Torpegaard Lund som i denne sæson spiller på U-19 holdet hos GOG.
 
Cheftræner Andreas Toudahl udtaler om KIF Koldings nye unge højrefløj:
”Peter er en talentfuld spiller, som jeg glæder mig rigtigt meget til at arbejde med. Han har nogle gode tekniske færdigheder, og har de fysiske egenskaber til at blive en rigtig dygtig højre fløj. Jeg tror, han vil komme til at passe rigtigt godt ind i et godt fløj team med Andreas Flodman, som han både skal lære af og presse ham i hverdagens træning.”
 
Hovedpersonen selv ser frem til at skifte til KIF Kolding:
”Jeg er rigtig glad for, at skifte til Kolding, det har været en drøm for mig at komme til en klub hvor jeg kan udfolde og udfordre mig selv som spiller. Samtidigt ser jeg frem til, at samarbejde med Andreas Flodman som jeg helt sikkert kan lære en hel masse af.”
 
Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte cheftræner Andreas Toudahl på mobil 28 55 39 55.
 
Med venlig hilsen
KIF Kolding Elite A/S
 

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere