KIF Kolding skriver kontrakt med Jonas Tidemand


KIF Kolding har skrevet en 3-årig kontrakt med stregspiller Jonas Tidemand, der skifter fra den portugisiske storklub Sporting CP til sommer.

Jonas er 28 år gammel og har tidligere spillet i Ribe-Esbjerg HH og Skjern Håndbold inden han i 2021 flyttede til Portugal.

Cheftræner Kristian Kristensen udtaler om Jonas.
”Jonas er en fremragende stregspiller med alsidige kompetencer såvel på som uden for banen. Vi har haft en god rekrutteringsproces og vi glæder os til at skulle implementere Jonas ind i vores meget kompetente gruppe”. udtaler Kristian Kristensen

Jonas Tidemand, ser også frem til at vende tilbage til Danmark og skiftet til KIF Kolding:
” Jeg har valgt KIF Kolding, fordi de er på vej tilbage som en del af toppen i dansk håndbold. Jeg regner med og glæder mig til at kunne bidrage til en i forvejen stærk trup. Samtidig glæder jeg mig til at kunne bidrage med noget fight, hårdt forsvarsspil, og samtidig til det offensive spil i form af bl.a. kontrafasen.  Jeg har fulgt med på sidelinjen og man kan mærke den øget opbakning i Kolding, så jeg ser frem til at spille i Sydbank Arena", slutter Jonas Tidemand.

Vi glæder os til at se Jonas trække i KIF-trøjen og byde han velkommen i Sydbank Arena til den kommende sæson.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere