KIF Kolding skriver kontrakt med Frederik Bay


KIF Kolding har skrevet en 2-årig kontrakt med venstrefløjen Frederik Kræmmer Bay, der får Sydbank Arena som hjemmebane fra sommeren 2023.

Frederik er 20 år gammel og spiller i denne sæson i GOG.

Cheftræner Kristian Kristensen er glad for tilgangen af den nye venstrehåndet.

”Frederik Bay er en ung fremadstormende fløjspiller, der besidder flere efterspurgte kompetencer som spændstighed, mental vedholdenhed og et spændende afslutningsrepertoire. Med et år i mesterlære hos Bjarke Christensen og med Anders Eggerts tilgang til individuel teknisk træning forventer vi os meget af Frederiks fremtid”, udtaler KK

Frederik glæder sig til sin nye rolle:
”Håndbold er først og fremmest noget jeg synes er virkelig sjovt. Jeg hygger mig når jeg er på banen, og det føles næsten som en stor leg. Jeg elsker intensiteten og dedikation, og jeg kan godt lide at være i et miljø, hvor man presses til at skulle blive bedre og udfordre sig selv, og ikke mindst, hvor konkurrencen er i centrum.

At spille professionelt håndbold er en drøm jeg har gået med længe, og opkaldet fra så stor en klub som KIF Kolding er jeg meget beæret over. Jeg glæder mig til tilværelsen som professionel håndboldspiller, og at have så erfarne og interessante venstrefløjsspillere som mine mentorer - både Anders Eggert og Bjarke Christensen.

Jeg glæder mig til, at Kolding introducerer mig til denne nye verden som professionel, og hjælper mig med at blive så god en håndboldspiller som muligt. Med Koldings træner team, og både deres og mit engagement, så tror jeg, at det er de helt optimale rammer for, at jeg kan blive den bedste version af mig selv - både på banen og udenfor banen. Og selvfølgelig, at jeg kan få spillet en masse god håndbold.”

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere