KIF Kolding siger farvel til Troels Jørgensen


Photo-Andersen.dk
Pressemeddelelse KIF Håndbold Elite A/S
 
KIF Kolding siger farvel til Troels Jørgensen
 
KIF Koldings 33-årige venstre back, Troels Jørgensen har skrevet under med Ajax København Herrer.
 
Om stoppet udtaler Troels: ”Jeg glæder mig til at vende hjem mod min familie og venner. Tiden er rigtig for KIF Kolding og for mig. Jeg har været glad for min tid i KIF,og jeg kommer til at savne mine holdkammerater og flokken omkring holdet. Jeg er stolt over at have spillet i KIF trøjen og har nydt min tid i klubben på og udenfor banen.”
 
Vi vil gerne takke Troels for hans altid opløftende engagement i klubben, både på og uden for banen. Han har givet sig 100 procent til KIF Kolding og vi håber for ham og hans familie alt det bedste i fremtiden.
Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte direktør Christian Hjermind på mobil 61 78 80 81.
 
Med venlig hilsen
KIF Håndbold Elite A/S
 

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere