KIF Kolding sender Anders Eggert videre til Flensburg Handewitt


Af Morten Ravn

Efter 2 sæsoner i KIF Kolding stopper assistenttræner Anders Eggert efter indeværende sæson, hvorefter han fortsætter sin karriere som assistenttræner for storklubben Flensburg Handewitt, hvor han selv spillede igennem 11 sæsoner.

Anders Eggert kom til klubben i 2022, hvor han sidenhen har været fast makker på sidelinjen til cheftræner Kristian Kristensen. På kort tid har Eggert sat et stort aftryk for sin tid i klubben og var i sin første sæson med til at føre holdet til den bedste grundspilsplacering i 7 sæsoner.

”En dygtig og dedikeret assistenttræner”
”Vi har som klub fuld forståelse for den mulighed, Anders har fået i storklubben Flensburg Handewitt, som han har repræsenteret i 11 år som spiller - og den vil vi selvfølgelig ikke stå i vejen for. Vi mister en dygtige og dedikeret assistenttræner, som på mange måder har sat sit aftryk i KIF Kolding. Det er samtidig med en vis stolthed når en international topklub, som Flensburg Handewitt vælger vores assistenttræner til - det er et skulderklap til det arbejde vores trænerteam gør i hverdagen.” udtaler sportschef Lars Christiansen.

”Specielt at stoppe noget, som jeg er utroligt glad for”
” Det er altid specielt at skulle stoppe noget, som jeg er utroligt glad for. Jeg har været vildt glad for at være i Kolding og synes dertil, at jeg har lært utroligt meget af mit samarbejde med cheftræner Kristian Kristensen. Jeg har samtidigt også fået en kæmpe mulighed i Flensburg Handewitt, som jeg simpelthen ikke har kunne sige nej til. Men først og fremmest handler det nu om at slutte sæsonen på den bedst mulige måde her i Kolding, sammen med de fantastiske mennesker der er i og omkring klubben. ” siger Anders Eggert.

Siden Anders Eggert kom til KIF Kolding i sommeren 2022, har han indtil videre stået på sidelinjen som assistenttræner i 58 kampe for klubben.

Vi ønsker Eggert alt muligt held og lykke fremover.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere