KIF Kolding oplever positiv opmærksomhed og ser lyst på fremtiden


Foto: Photo-Andersen

I Kolding glæder vi os over fremgangen vi oplever – både på og uden for banen. Det har indtil videre resulteret i en 4. plads, ligaens topscorer og ligaens bedste forsvar. Vi har en stærk spillertrup, et dygtigt trænerteam samt stab omkring holdet – og vi kan stort set fortsætte med denne hold-sammensætning til og med sæson 2023/2024 – 1 ½ år frem. Det er vi både glade og stolte over.

Men vi ved også, at i sport går det op og ned. Lad os give et eksempel på det:

Hvis vi skruer tiden et år tilbage. Tilbage til den første kamp efter landsholdpausen, hvor vi lå i bunden af ligaen med 10 point - 4 point op til TMS Ringsted, som vi skulle spille mod den 4. februar 2022. En kamp, der kunne have været skæbnesvanger for KIF Koldings fremtid. Vi vandt kampen, kæmpede os op i tabellen og endte med at overleve en utrolig svær sæson. Et år senere (den 5. februar 2023) spillede vi mod Lemvig/Thyborøn med 26 point på kontoen og vandt kampen - og konsoliderede os i toppen.

Sådanne kvantespring går ikke ubemærket hen i en liga med høj konkurrenceintensitet, hvor det gælder om at vinde. Det har skabt stor interesse og opmærksomhed på flere af vores spillere. Det er en del af gamet og det går ofte begge veje. Sidste år var det os, der hentede 3 ligaprofiler hos Mors/Thy. Det er også sådan det kommer til at gå med Vetle og Bjarke, der har valgt at gå nye veje om 1 ½ år – fra sæson 2024/25. Indtil den tid kommer, har vi alle ambitioner og drømme om at opnå så flotte resultater som muligt - sammen.

Der er ingen tvivl om at konkurrenceintensiteten stiger i toppen af ligaen de næste par år. Det kræver en klar strategi, samarbejde og hårdt arbejde.

I Kolding tager vi opgaven på os - og vi vil fortsat arbejde benhårdt på at skabe det perfekte sportslige set-up for vores spillere (både eksisterende og fremtidige), så den sportslige udvikling kan fortsætte.

Samtidig skal vores kommercielle platform videreudvikles, så vores sportslige ambitioner kan gå hånd i hånd med vores økonomiske formåen. Kolding kan noget helt særligt og det ved de andre klubber godt. Vi oplever en enorm opbakning og har allerede afholdt to kampe i år med over 4500 tilskuere.

Alt i alt ser vi lyst på fremtiden og påskønner den positive opmærksomhed og opbakning som klubben har oplevet.

Vi ser frem til masser af fantastiske håndboldoplevelser i Kolding.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere