KIF Kolding jagter en gentagelse i Skanderborg


Af Ole Maass

For små to måneder siden vandt KIF Koldings mandlige ligahold en uhyre vigtig og snæver sejr på 23-24 i Fælledhallen i Skanderborg.

Lørdag eftermiddag – med kampstart klokken 15.00 – står Skanderborg AGF og KIF Kolding igen over for hinanden. Denne gang i liga-kvalifikationsspillet, hvor hjemmeholdet spiller den første af sine fire kamp, mens det for KIF's vedkommende er kamp to efter, at holdet som bekendt kom fint fra start med sejren på 32-26 hjemme over SønderjyskE.

Lørdag eftermiddag jagter KIF's ligahold en gentagelse fra det seneste møde med Skanderborg, men KIF-træner Kristian Kristensen er meget bevidst om, at det ikke bliver en nem opgave.

-Kampen mod Skanderborg bliver givetvis den sværeste i puljen. Skanderborg kommer til kampen med fire sejre i grundspillet i træk, og de har igen Morten Balling med. Han er deres store omdrejningspunkt, så det giver os nogle ekstra udfordringer, siger Kristian Kristensen.

Da KIF vandt i Skanderborg i februar skete det efter en rigtig stærk forsvarskamp, som også betød, at Magnus Brandbyge i KIF-målet kom stærkt i gang.

-Det bliver også recepten for os lørdag eftermiddag, kombineret med at vi givetvis også kommer til at spille en del syv mod seks. Det var vi gode til i den seneste kamp mod Skanderborg, og kan vi igen minimere vores fejl tror jeg på, at vi kan få et godt resultat med fra Skanderborg, lyder det fortrøstningsfuldt fra Kristian Kristensen.

KIF Kolding kan også se frem til at få solid opbakning på tilskuerpladserne. KIF's fanklub, Den Gyldne Hånd sender en bus med 70 fans til Skanderborg, og sammen med de fans, som kører selv til det midtjyske er der udsigt til, at KIF vil have flere end 100 fans i ryggen til denne vigtige kamp.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere