KIF Kolding henter talentfuld stregspiller i Skovbakken Håndbold


Pressemeddelelse KIF Kolding Elite A/S.
KIF Kolding har skrevet kontrakt for resten af indeværende sæson med den 20-årige stregspiller Phillip Lyngby Pedersen, der skifter til klubben fra i 1 divisionsklubben Skovbakken Håndbold. Cheftræner Andres Toudal udtaler om sin nye talentfulde stregspiller: ”Jeg er glad for at få muligheden for at supplere truppen her midt i sæsonen. Vi har trukket mange veksler på vores stregspillere, som har en vigtig rolle i både forvar og angreb. Derfor har vi valgt at supplere med en ekstra spiller på denne position. Jeg har set og fulgt Phillip igennem de seneste par år og han er en stor og talentfuld stregspiller, som passer rigtigt godt ind i den måde vi gerne vil gøre tingene på rent spillemæssigt”.
 
Hovedpersonen selv lægger ikke skjul på at han ser frem til at spille i KIF Kolding: ”Jeg er glad for at komme hertil og få chancen på et godt hold som KIF, jeg glæder mig til at lære og få nogle gode oplevelser med Kolding.
 
I denne forbindelse vil vi gerne takke Rasmus Lund Aaskoven fra 2water, der i denne forbindelse har lavet en ”rent a friend” aftale med Phillip.
 
Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte direktør Christian Hjermind på mobil 61 78 80 81.
 
Med venlig hilsen KIF Kolding Elite A/S #vikæmperforkolding

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere