KIF Kolding henter talentfuld fløjspiller


Pressemeddelelse fra KIF Kolding:

19-årige Viktor Nevers lander i KIF Kolding til sommer. Den unge højre fløj, der i dag tørner ud for SønderjyskE har underskrevet en 3-årig kontrakt frem til 2025.

Viktor skal sammen med Peter Torpegaard Lund erstatte Andreas Flodman, som skifter til Aalborg Håndbold til sommer.

KIF Kolding direktør Christian Hjermind udtaler:
Viktor har en fantastisk udstråling på banen og vil med sit talent og sin arbejdsomhed helt sikkert komme langt med sin håndbold. Vi glæder os til at få Viktor med på rejsen.

Jeg har valgt KIF Kolding, fordi jeg ser det som det helt rigtige skridt for min videre udvikling. Klubben har gang i en rigtig spændende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af. Og ikke mindst glæder jeg mig meget til at mærke den støtte og opbakning, som der er til klubben, udtaler den talentfulde højre fløj, Viktor Nevers.

Med venlig hilsen

KIF Håndbold Elite AS

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere