KIF Kolding henter portugisisk bagspiller


Af Morten Ravn

KIF Kolding har indgået en 2-årig kontrakt med den portugisiske højre back Diogo Silva, der skifter fra den franske klub PAUC Handball, som i denne sæson ligger i midten af den bedste franske række. Aftalen er gældende fra den kommende sæson.

25-årige Diogo Silva, er med sine 198 cm og 102 kg en back med en god fysik og har samtidigt en god forståelse for spillet. Den portugisiske bagspiller har i de seneste 2 sæsoner spillet i den bedste franske række og har tidligere spillet for blandt andet FC Porto i den portugisiske række.
Derudover har han tidligere været inde omkring det portugisiske landshold og var blandt andet udtaget til VM-slutrunden i 2021.

”En spiller vi har fulgt i længere tid”
” I Diogo Silva får vi en vildt spændende portugisisk højre back med en rigtig god fysik og spilforståelse ind på holdet. Han er rigtig dygtig defensivt og kan dække flere pladser – så det vil give os flere gode muligheder i fremtiden. Vi får en topspiller ind som kan supplere Norlyk og unge Bugge på positionen. En spiller, vi har store forventninger til, vil løfte os sportsligt, og som vi i øvrigt har fulgt i længere tidudtaler sportschef Lars Christiansen.

”En klub med stolte traditioner”
”Jeg er virkelig glad for at blive en del af KIF Kolding, og blive en del af en klub med stolte traditioner i dansk håndbold. Jeg tror at vi sammen kan opnå virkelig gode ting sammen. Samtidigt glæder jeg mig til at møde klubbens fans i Sydbank Arena ” siger Diogo Silva.

Diogo Silva flytter efter sommerferien til Kolding og vi glæder os til at byde ham velkommen.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere