KIF Kolding henter Lauritz Legér i GOG


Af Morten Ravn

Han kan spille de fleste positioner i bagkæden – både i forsvar og angrebet. Lauritz Legér skifter til KIF Kolding til den kommende sæson og 2 år frem.

Den 24-åige bagspiller fik sit gennembrud for TMS Ringsted, inden han for 2 år siden skiftede til GOG, hvor han sidenhen har været med til at vinde det danske mesterskab og pokalturneringen.
Denne sæson bliver hans sidste på sydfyn i denne omgang, efter sommerferien venter nye omgivelser i Sydbank Arena i Kolding.

”Intelligent type, som har prøvet at vinde en del”
I Leger’ får vi en tovejs-spiller, som kan sætte spillet rigtig godt op og gøre sine medspillere bedre. Lauritz er samtidigt rigtig skarp på duelspillet og kan dække flere pladser defensivt. Vi får en intelligent type ind på holdet, som har prøvet at vinde en del de sidste år med GOG.” udtaler sportschef Lars Christiansen.

”En klub der matcher mit ambitionsniveau”
Jeg har valgt at skifte til KIF Kolding, da det er en klub, der matcher mit ambitionsniveau, hvor målet er at være med i toppen af dansk håndbold. Derudover glæder jeg mig til at være en del af et professionelt setup, og derigennem udvikle mig til at blive en endnu bedre håndboldspillersiger Lauritz Legér.

KIF Kolding glæder sig til at byde Lauritz velkommen i klubben fra den kommende sæson, og se ham udfolde sig i KIF-trøjen.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere