KIF Kolding forlænger med Mathias Hedegaard


Af Morten Ravn

KIF Kolding har forlænget kontrakten med Mathias Hedegaard endnu en sæson, så den nu gælder frem til sommeren 2025.

Mathias Hedegaard kom til klubben midtvejs i indeværende sæson, da holdet var hårdt ramt på skadessiturationen. Sidenhen har han på rekordtid formået at blive publikumsyndling i Sydbank Arena, hvor han med hårdt arbejde samt udstråling, har vundet mange hjerter hos klubbens fans, frivillige og partnere.

”Fantastisk fighter og holdspiller”
”Kontraktforlængelsen med Hedegaard var en ren “must do”. Mathias har vist sit værd både som spiller på og udenfor banen. Han har med sin personlighed vundet alle hjerter i KIF Kolding. Han er en fantastisk fighter og holdspiller - og den kombination gør, at vi med glæde forlænger med ham. Sjældent har jeg personlig fået så mange positive tilkendegivelser fra parterer og fans på, at vi skulle forlænge med Mathias”. Udtaler sportschef Lars Christiansen.

”Jeg var ikke et sekund i tvivl”
”Først og fremmest er jeg utroligt glad og stolt over at kunne forlænge min kontrakt med KIF Kolding.
Jeg føler vi matcher hinanden godt, så da muligheden opstod for at forlænge, var jeg ikke et sekund i tvivl. KIF er en klub med rigtig meget sjæl i, hvilket jeg tydeligt har mærket siden 1. dag i klubben. Ud over det er KIF et gennemført godt sted i sin helhed. Klubben har gode folk hele vejen rundt og et fedt træningsmiljø. Jeg ser frem til endnu en sæson sammen med KIF’s fans og ikke mindst Den Gyldne Hånd, som altid er der for os.” siger Mathias Hedegaard

Mathias Hedegaard har foreløbigt spillet 24 kampe for KIF Kolding og scoret 66 mål for klubben.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere