KIF Kolding er klar til én af sæsonens store kampe


Af Ole Maass

Alt tyder på, at der onsdag aften – med kampstart klokken 20.00 – bliver mere end almindelig meget tryk på i Sydbank Arena, når KIF Koldings mandlige ligahold tager imod lokalrivalerne fra Fredericia HK til sæsonens andet lokalopgør mellem de to klubber.

Fredericia HK kommer som bekendt til Kolding som tophold, mens KIF-drengene med en forhåbentlig point-gevinst skal forsøge at skaffe lidt luft i den hårde kamp i bunden af tabellen. Da de to hold mødtes i sæsonens første lokalopgør i oktober i Fredericia var der ingen synderlig forskel på de to hold i kampen, som endte med en kneben 32-31 sejr til Fredericia. Og siden den kamp har KIF'erne hævet niveauet  i begge ender af banen. Samtidig med, at gæsterne fra Fredericia HK også har vist en imponerende stabilitet, som lige nu placerer holdet på ligaens andenplads med gode muligheder for at få to point med over i DM-slutspillet.

KIF-træner Kristian Kristensen udtrykker da også stor respekt for gæsterne fra Fredericia.

-De beviste senest i weekenden, at de hører til i toppen af ligaen. De var uhyre tæt på en plads i pokalfinalen, og i bronzekampen mod BSH var de lige så tæt på. I begge kampe viste Fredericia stor kvalitet og bredde, selvom de altså lige manglede de sidste to procent, konstaterer Kristian Kristensen.

Hans eget mandskab viste også kvalitet, da holdet i sidste uge besejrede Skanderborg AGF med 24-23 i en uhyre tæt kamp.

-Kan vi få vort forsvarsspil op i samme niveau som i den kamp, og kan vi samtidig spille klogt og velovervejet i angrebet tror vi da på mulighederne mod Fredericia. Vi skal løse det 3-3 forsvar, som Fredericia ofte praktiserer, og hvis vi så også får vort hjemmepublikum med i alle 60 minutter – ja, så er vi hjulpet godt på vej, siger Kristian Kristensen.

Til KIF's publikum denne opfordring: kom i god tid i hallen, da vi forventer mange tilskuere til dette lokalbrag. Og endnu en opfordring: giv den fuld gas og skab Veszprem-stemning i Sydbank Arena. Så kan vi forhåbentlig få en rigtig sjov onsdag aften.

Hvis du tilfældigvis mangler en god podcast at lytte til frem mod morgendagens opgør kan du med fordel lytte til den nyeste episode af KIF Kolding podcasten "skyboxen"
I denne udgave har podcastdrengene en vikar, da Mathias er blevet syg. De har fået forstærkning i form  af Frederik Brogaard, som er inkarneret KIF fan, og tidligere har skrevet artikler om netop KIF. De vender kampen i Skanderborg, hvor vi fik en tiltrængt sejr. Samtidigt vender de hjemmekampen mod lokalrivalerne fra Fredericia HK. Som de fleste af os håber på en sejr til hjemmeholdet.

Podcasten er sponsoreret af Global Evolution.

Lyt til podcasten via linket her eller der hvor du normalt lytter til dine podcasts.
https://podcast.kif.dk/25?_ga=2.249629189.286358437.1707648183-1142659778.1707648183&fbclid=IwAR0-yMRTNLX5xT4V1QQWxtDwHerq2WirJ9589HzNUzK_udDJ04X_YnQTpy8

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere