KIF klar til jule-lokalopgør mod Fredericia HK


Af Ole Maass

Mændenes HTH-liga i håndbold er lagt ned af masser af corona-tilfælde hos hovedparten af ligaholdene, men som de eneste to hold skal KIF Koldings mandlige ligahold mandag aften – klokken 19.30 – i kamp mod Fredericia HK.

Der er altså tale om et jule-lokalopgør, som afvikles under særlige omstændigheder – uden tilskuere – men KIF-træner Torben Sørensen slår fast, at han og hans spillere går ind til kampen som til enhver anden vigtig ligakamp.

-Vi ved, at der venter os en svær kamp mod et Fredericia-hold, som i denne sæson har været gode til at vinde de tætte kampe. Blandt andet de to kampe mod os, pokalkampen i august og ligakampen i november. For os gælder det om, at vi skal forsøge at tage styringen af kampen, og vi skal være klar på, at de både dækker offensivt og fladt forsvar, og så er Fredericia et hold, som ofte stresser modstanderen. Så vi skal minimere de tekniske fejl, da vi ellers hurtigt kan blive straffet, konstaterer Torben Sørensen.

Op til kampen mod Fredericia har KIF-spillerne trænet både lørdag og søndag, og Torben Sørensen fortæller, at han ikke har haft hele truppen til rådighed til træningerne.

-Så der hersker en lille smule usikkerhed om, hvordan vi stiller op, men jeg er ikke i tvivl om, at vi er klar, når kampen fløjtes i gang. Vi ville selvfølgelig hellere have spillet for øjnene af 3000 tilskuere, som en kamp mod Fredericia normalt kunne trække. Men nu er situationen sådan, at der ikke må lukkes tilskuere ind, og i sidste sæson spillede vi mange kampe på de præmisser, og det påvirkede os ikke negativt, siger Torben Sørensen.

Kampen fløjtes som nævnt i gang klokken 19.30, og KIF Kolding er klar til at livestreame kampen, som kan ses via et link på KIF Koldings facebookside. Giv den fuld gas hjemme i stuen og bak KIF-drengene op!

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere