KIF klar til at møde landets bedste hold


Det kan godt være, at GOG i lørdags tabte den første kamp efter VM-pausen, da holdet hjemme mødte et velspillende TTH-hold. Men tre dage senere – i tirsdags – var fynboerne igen oppe i vante omdrejninger, da holdet i European Handball League vandt en sikker sejr på 34-28 over Kadetten Schaffhausen fra Schweiz.
 
Her var GOG’s fire verdensmestre, Morten Olsen, Anders Zachariassen, Mathias Gidsel og Emil Jakobsen igen i nærheden af det niveau, som de viste på det danske landshold under VM i Egypten, og med en placering på en sikker førsteplads i ligaen er det derfor ingen overdrivelse at hævde, at det er landets bedste mandskab, som KIF’erne møder fredag aften i Sydbank Arena.
 
Men kan KIF’erne igen finde nogle af de takter, som holdet viste sidste onsdag i Fredericia, da holdet vandt en overbevisende sejr på 38-31 over Fredericia er KIF-drengene bestemt ikke chanceløse mod GOG.
 
-Der er mange ting, som skal lykkes for os. Men kan vi ligesom mod Fredericia få sat fart på spillet og være meget skarpe i returløbene – så har vi da nogle muligheder. Vores kontrafase og returløbene lykkedes mod Fredericia, men vi skal være endnu skarpere, fordi GOG i denne del af spillet er det bedste hold herhjemme, konstaterer KIF-træner Andreas Toudahl.
 
I kampen mod Fredericia stod KIF’erne også stærkt i forsvaret, og bag sig havde forsvaret en blændende målmand i islandske Agust Eli Björgvinsson, og med skarpskytter som Simon Pytlick, Mathias Gidsel og Morten Olsen kan KIF-forsvaret fredag aften se frem til at komme på hårdt arbejde.
 
-GOG-spillerne har nogle individuelle kvaliteter, men kan vi få vore egne spillemæssige prioriteter til at lykkes har vi forhåbentlig nogle muligheder for at presse fynboerne langt hen i kampen. Det er vores plan, og så må vi se om det lykkes, siger Andreas Toudahl.
 
Efter den overbevisende sejr i Fredericia i sidste uge fik KIF fire spillere på ugens hold – Agust Eli Björgvinsson, Thomas Boilesen, Benjamin Pedersen og Andreas Flodman. Kan de spillere igen vise noget i nærheden af det samme niveau, og kan de få resten af KIF-drengene med kan vi forhåbentlig få en spændende kamp fredag aften i Sydbank Arena.
Og så må vi desværre tænke os til de 3000-4000 tilskuere, som med garanti havde været i hallen, hvis det ikke var for de corona-tider vi lever i lige nu. Vi satser på, at KIF’s trofaste fans hepper med hjemme fra stuerne, og håber på at vi kan give landets bedste mandskab kvalificeret modstand!
 
KAMPEN STREAMES MED OPTAKT FRA KL. 19.00 VIA VORES FACEBOOK SIDE:
https://www.facebook.com/KIFKoldinghaand

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere