KIF-keeper med godkendt VM-indsats


Mens det danske landshold som bekendt har spillet sig videre til kvartfinalerne ved det igangværende VM i Egypten er det islandske landshold med KIF’s 25-årige målmand Agust Eli Björgvinsson færdige ved VM efter, at holdet senest søndag aften tabte en tæt kamMens det danske landshold som bekendt har spillet sig videre til kvartfinalerne ved det igangværende VM i Egypten er det islandske landshold p med 33-35 til Norge.
 
Det var islændingenes sjette kamp ved VM, og det var den femte kamp, hvor Agust Eli Björgvinsson fik spilletid. KIF-keeperen kom på mål med knap 17 minutter igen af kampen mod nordmændene, som havde en kvartfinaleplads at spille for. Da Agust kom på mål var Island bagud med fire mål, men blandt andet i kraft af en håndfuld gode redninger af KIF-målmanden spillede islændingene sig helt tæt på i slutfasen. Det endte dog med, at Norge – ikke uventet – trak det længste strå mod det unge islandske mandskab, som viste flot fight og moral. Det gjorde Island også i de to andre kampe i mellemrunden, som begge blev tabt knebent: 18-20 mod Schweiz og 26-28 mod Frankrig.
 
Men samlet set kunne Agust Eli Björgvinsson være tilfreds med sin indsats ved VM, og nu håber vi i KIF så på, at han kommer hjem med fornyet energi klar til sammen med sin målmandsmakker i KIF, Tim Winkler, at vise gode takter i de afgørende kampe i foråret, som venter KIF – startende med ligakampen på udebane mod Fredericia HK, som spilles onsdag den 3. februar i Fredericia.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere