KIF har fuld fokus på opgaven i Silkeborg


Af Ole Maass

KIF Koldings mandlige ligahold skal fredag aften ud i en ny vanskelig udekamp i Silkeborg, hvor hjemmeholdet Bjerringbro/Silkeborg klokken 18.30 tager imod i Jysk Arena.

Som situationen i bunden af ligaen er lige nu siger det sig selv, at det for KIF'erne vil være vigtigt at få point med hjem fra den svære udekamp.

-Vi har fuld fokus på denne kamp, og hvad der sker for de andre hold i bunden af ligaen kan vi ikke påvirke. Vi lægger alle kræfter i vore egne kampe, og her er vi forberedt på, at vi i BSH møder et hold med et stort fysisk tryk fra spillere som William Bogojevic, Jacob Lassen og Nikolaj Øris Nielsen. Det tryk skal vi gerne kunne stå imod, og samtidig skal vi spille med stor disciplin, siger KIF-træner Kristian Kristensen.

Han er samtidig rimelig fortrøstningsfuld, ikke mindst set i lyset af at hans eget hold i de seneste kampe har vist en opadgående formkurve, hvor KIF'erne har leveret fremragende forsvarsspil i store dele af de seneste kampe, samtidig med at der er spillet med både omtanke og variation i angrebsspillet.

-BSH er et hold med mange spillere med international klasse, men vi tror på at vi har holdet, der kan spille med om pointene. Og så glæder vi os da også over, at vi igen i fredagens svære udekamp får massiv opbakning af vore fans fra fanklubben, lyder det rosende fra KIF-træneren om KIF's fanklub, Den Gyldne Hånd, som igen er klar til at bakke KIF-drengene op.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere