KIF er godt rustet til årets sidste ligakamp


Foto: Photo-Andersen

Af Ole Maass

Hos KIF Koldings mandlige ligahold er der en god tro på tingene forud for den sidste hjemmekamp i ligaen i dette kalenderår. Lørdag klokken 15.00 lægger Sydbank Arena halgulv til kampen mellem KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold.

-Vi er parate til at påtage os favoritværdigheden til denne kamp, men samtidig er vi meget ydmyge og klar over, at vi mod Nordsjælland møder et mandskab, som altid fighter 100 procent. Det er et hold med god moral. Det viste de senest i sidste weekend, hvor de efter at være bagud med 20-12 ved pausen mod Ribe-Esbjerg ender med at vinde kampen med tre mål. Det vidner om god moral, konstaterer KIF-træner Kristian Kristensen.

God moral viste KIF-drengene også, da de i sidste weekend var bagud med 14-12 ved pausen mod Mors-Thy, men endte med at vinde 27-22 efter en stærk slutspurt og med en overbevisende indsats af Tim Winkler i KIF-målet.

-Mod Nordsjælland satser vi på, at vi kan gå ind og tage styringen i kampen fra start. I de seneste to kampe mod Ribe-Esbjerg og Mors-Thy er vi kommet fra bagkant, fordi vi ikke har været hundrede procent fokuserede fra start. Det vil vi gerne lave om på. Nordsjælland er et hold med spillere, som er gode til at følge deres gameplan, og der er flere spillere, som vi skal ofre særlig opmærksomhed. Tobias Jørgensen er en lille hurtig playmaker, som er god til at gøre sine medspillere gode, og i bagkæden har de profiler som Nichlas Hald og højre back Kristian Olsen, som var to af de spillere, som voldte os besvær, da vi spillede sæsonens første kamp mod dem. Så dem kommer vi til at ofre ekstra opmærksomhed, konstaterer Kristian Kristensen.

KIF vandt dengang i september kampen i Hillerød med 29-24, men der var tale om en kamp, som var helt tæt indtil ti minutter før tid, og det har i øvrigt været kendetegnende for de to klubbers kampe i de seneste sæsoner, at der har været tale om helt tætte kampe, som først er blevet afgjort i de sidste sekunder.

-Jeg håber vores hjemmepublikum er klar til at give den fuld gas og er klar til at bakke os op i årets sidste hjemmekamp. Vi har været inde i en god stime, og den vil vi meget gerne fortsætte lørdag eftermiddag, lyder det fra KIF-træneren.

Den opfordring er hermed givet videre: kom i hallen lørdag i god tid inden klokken 15.00 og bak KIF-drengene op, så de forhåbentlig kan hente sejr nummer 13 i ligakamp nummer 17 i denne sæson, hvor KIF-drengene har givet tilhængerne masser af gode oplevelser.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere