Heftigt lokalopgør i vente i Fredericia


Efter en januar måned, som har stået i VM-håndboldens tegn lægger Fredericia HK og KIF Kolding onsdag aften i "thansen Arena" i Fredericia ud med det man på forhånd må regne med som et heftigt lokalopgør.
 
For KIF Koldings vedkommende har det været en januar måned, hvor forberedelserne har været lidt usammenhængende, fortæller KIF’s cheftræner Andreas Toudahl.
-Vi glæder os naturligvis til at komme i kamp igen og vi glæder os til kampen mod Fredericia. Vi har haft en januar med hård træning, men vores forberedelser har ikke været optimale. To af vore tre træningskampe blev aflyst, og vi har forberedt os med en smal trup. Men efter vores træningskamp mod Ribe-Esbjerg i sidste uge er jeg alligevel rimelig fortrøstningsfuld, understreger Andreas Toudahl.
 
Han forventer ikke, at kampen onsdag aften mod Fredericia bliver en poleret håndboldkamp, og han forudser også, at hans mandskab skal komme med masser af fight, hvis holdet skal have gevinst med hjem fra Fredericia.
-Der er to afgørende ting vi skal matche dem på, hvis vi skal have noget med hjem. Det er fight og fart. Fredericia fighter altid til sidste bold, og de løber også på det hele, så på de to parametre skal vi kunne matche dem.
 
I sæsonens første kamp mellem de to hold i slutningen af september sidste år vandt KIF’erne en stor sejr på 31-22 efter en kamp, som var helt lige i første halvleg. I anden halvleg lagde et klogt spillende KIF-hold med en stærk islandsk keeper, Ágúst Elí Björgvinsson i målet, til gengæld afstand til gæsterne, så det endte med en storsejr på ni mål. Siden dengang er Fredericia HK dog kommet op i spillemæssige omdrejninger, så holdet inden onsdagens kamp ligger på en syvendeplads i ligaen med 18 point for 18 kampe – ét mere end KIF. Så også ud fra stillingen i ligaen er det en uhyre vigtig kamp de to hold udkæmper onsdag aften i Fredericia.
 
I disse coronatider må der som bekendt ikke komme tilskuere i hallen, men så er det da godt, at kampen vises live på TV2 Sport med kampstart klokken 18.30. Følg desuden med på instagram i morgen, hvor Tim Winkler overtager vores instagram, i forbindelse med opgøret mod Fredericia HK, hvor det vil være muligt at følge en typisk kampdag for Tim. https://www.instagram.com/kif_kolding/

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udvikliet af Magio - web med mere