Frivillig i KIF Kolding: Kirsten Pedersen og Ole Blem


Af Ole Maass

 

I KIF Kolding er vi så heldige at have en stor stab af meget engagerede frivillige, som giver adskillige hjælpende hænder med ved både ligakampe, ved moderklubbens arrangementer og når der ellers er brug for det. I en lille serie af artikler vil vi her sætte fokus på disse frivillige, som yder et uvurderligt bidrag til KIF Kolding.

 

Nummer fire i rækken er Kirsten Pedersen, 73 år og Ole Blem, 82 år. De er begge pensionister. Kirsten har været frivillig i KIF i cirka 25 år, Ole har været med i 30 år.

 

Hvad er jeres arbejdsopgaver som frivillige i KIF Kolding?

 

-Vi hjælper til i VIP logen. Her kontrollerer vi sponsorernes armbånd, og hjælper til med andre forefaldende opgaver, fortæller Kirsten der lige som Ole har taget den pæne jakke på, når de skal hilse på sponsorerne ved ligakampen mod TMS Ringsted.

 

Hvad giver det jer at være frivillig i en klub som KIF Kolding?

 

Kirsten: - Det betyder meget. Vi er seks frivillige, som hjælper til oppe ved VIP logen, og ud over at vi hjælper klubben har vi det også hyggeligt. Vi møder en masse mennesker, og det er altid en god oplevelse.

Ole: -Tidligere hjalp jeg også fodboldafdelingen som kontrollør på stadion. Men nu nøjes jeg med håndbolden. Jeg har været her i 30 år, og det er jo fordi jeg kan li' det, understreger han.

Kirsten og Ole fortæller, at de – når de har udført deres arbejdsopgaver – plejer at se ligakampene fra pladser i én af Skyboksene.

 

Nævn den fedeste oplevelse eller kamp I har haft med KIF Kolding?

 

Kirsten: -Uha, der har været mange. Tidligere var vi også med til nogle af de store udekampe – blandt andet til en Champions League-kamp i Kiel. Det husker jeg som en meget stor oplevelse.

Ole: -Og vi har også været med til nogle af de store DM-finaler, når KIF spillede nede i Gudme. Det husker jeg også tilbage på med stor glæde. Men også andre gange, hvor KIF er blevet dansk mester eller har vundet en anden titel. Der har været mange oplevelser.

 

 

Hvilke to KIF-spillere vil I fremhæve som jeres største idoler eller forbilleder?

 

Kirsten: -Den første jeg vil nævne er der en speciel grund til. Det er svenske Lukas Karlsson, og ham har jeg et særligt forhold til. Jeg har en niece, som er mongol, og to gange har hun fået Lukas Karlssons DM-guldmedalje. Det var en smuk gestus af Lukas, fortæller Kirsten om de to DM-guldmedaljer den lille svenske playmaker vandt med KIF i 2014 og 2015 og forærede til hendes niece. Kirsten har en anden favoritspiller: - Bo Spellerberg kommer man ikke uden om. Han har betydet meget for KIF i så mange år.

Ole: -Jeg er ikke så god til at huske navne. Der har været mange store spillere, men jeg kan komme i tanke om Bo Spellerberg, Karsten Holm og Otto Mertz, understreger han.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere