En heftig kamp i vente i Sønderborg


Af Ole Maass

Det er to klubber, som begge har noget på spil, som lørdag klokken 16.00 mødes i Broager Skansen i Sønderborg, hvor SønderjyskE tager imod KIF Kolding.

Hjemmeholdet er tvunget til at vinde, hvis holdet skal bevare chancen for en plads i DM-slutspillet, mens KIF'erne meget gerne skal have point for bevare chancen for via fjerdepladsen at få ét point med over i slutspillet.

KIF-træner Kristian Kristensen mener, at hans hold kan spille frigjort i den forstand, at end ikke et nederlag betyder, at KIF'erne er uden muligheder for at hente fjerdepladsen.

-Modsat med SønderjyskE. De ved, at de under alle omstændigheder skal slå os for at komme i slutspillet. Derfor hviler det største pres på dem, mener KIF-træneren.

Han er meget bevidst om, at det er i forsvaret hans hold skal vinde kampen. Her får KIF'erne nok at se til mod sønderjydernes stærke bagspillere Noah Gaudin, August Wiger, Andreas Lang og Oliver Eggert.

-Og så skal vi spille meget disciplineret i angrebet og samtidig skal vi gerne have rykket rundt på deres tunge drenge inde i midterforsvaret, Jacob Bagersted og Morten Bjørnshauge, lyder det fra Kristian Kristensen.

Han er klar over, at hans mandskab kommer til at spille i en heftig kulisse i det sønderjyske.

-Det glæder vi os til. Det er altid sjovest, når der er noget på spil, og det er der i denne kamp, og vi har det helt fint med at skulle ned og spille i en fyldt hal, hvor der er masser af tænding på, det er vi vant til fra vores egen hjemmebane i Sydbank Arena siger Kristian Kristensen.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere