Det ultimative brag mellem KIF og TTH er i vente


Af Ole Maass

Der kan sættes mange store ord og skæbnescenarier på den håndboldkamp, som lørdag klokken 15.30 fløjtes i gang i Sydbank Arena mellem KIF Kolding og TTH Holstebro.

To af dansk håndbolds traditionsklubber, som kæmper for at bevare pladsen i ligaen, og en kamp hvor vi på forhånd ved, at der kommer mellem 4000 og 4500 tilskuere på lægterne i Kolding.

-Først og fremmest glæder jeg og spillerne os til kampen. Det er fedt at skulle spille på hjemmebane i en så afgørende kamp, og så prøver vi ellers at holde fokus på opgaven. For os handler det om at vinde kampen, siger KIF-træner Kristian Kristensen og føjer til, at han er fattet på trods af alle de mulige konsekvenser af kampen.

-Jeg har tillid til spillerne, og vi er bevidste om hvad der venter os. Spillemæssigt handler det for os om, at vi skal forsøge at styre tempoet i kampen. TTH er vanvittig dygtige i omstillingsspillet, og de har i spillere som Magnus Bramming, Rasmus Kier og Jonas Porup spillere, som er enormt dygtige i kontrafasen og til at drive spillet frem ad banen. Når vi kommer ned og stå seks mod seks i forsvaret er jeg rimelig fortrøstningsfuld i forhold til, at vi er i stand til at løse opgaverne, siger Kristian Kristensen, som også peger på, at målmandsduellen meget vel kan blive en afgørende faktor i lørdagens kamp.

Hos lørdagens modstander byder vi naturligvis særlig velkommen til manden med ansvaret på sidelinjen, Andreas Toudahl, vores tidligere træner. Vi håber dog ikke, at han har så mange taktiske kneb med i baglommen, så han kan sætte en stopper for sin tidligere klub. Og så satser vi ellers på, at den heftige kulisse med over 4000 KIF-fans kan være med til at bære drengene frem til den sejr, som vi denne lørdag eftermiddag i den grad har brug for. Så herfra denne opfordring: bak KIF-drengene op i alle 60 minutter. Gi' den hele armen og lav Veszprem-stemning i Sydbank Arena – og lige en sidste opfordring: kom i god tid i hallen, da der bliver pres på inden for og formentlig også trafikkaos uden for hallen. Så om muligt: lad bilen stå og tag cyklen eller turen på gå-ben til dette håndbolddrama, som både kan blive uforglemmeligt og ét man gerne vil glemme.

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere