å


Det er et KIF-mandskab med tro på egne evner og mulighederne for at få et godt resultat med fra det vestjyske, som lørdag drager til Skjern.
 
KIF-træner Andreas Toudahl er meget bevidst om, at der venter hans mandskab en svær kamp mod et hjemmehold med mange profiler, men også et hjemmehold, som i denne sæson har haft større spillemæssige udsving end i de foregående år, hvor Skjern altid har haft plads i ligaens top 4.
 
Lige nu ligger Skjern på ligaens syvendeplads med to point flere end KIF på ottendepladsen – samtidig med, at Skjern har en kamp i baghånden.
 
"Skjern har et mandskab med rigtig mange profiler, og for os er det ikke nok at sætte en stopper for store profiler som Eivind Tangen og Jesper Konradsson. De har stærke streg- og fløjspillere, og så har de også en markant spiller i den islandske landsholdsspiller Elvar Jonsson. Det er selvfølgelig ikke gået ubemærket hen for os, at Skjern i denne sæson har været til at tale med, og at de har været ramt på selvtilliden. Og i klubbens egen selvforståelse ligger de ikke der, hvor de gerne vil ligge, konstaterer" Andreas Toudahl.
 
I oktober sidste år spillede KIF og Skjern en tæt og lige kamp i Sydbank Arena, hvor KIF’erne endte med at tabe med 26-27. Det skete efter en glimrende holdindsats, og efter en kamp med få tekniske fejl fra KIF’s side.
 
"Nøglen til at få et godt resultat er som altid at stå godt i forsvaret og presse Skjern-spillerne ud i nogle positioner, som giver vore målmænd gode betingelser for nogle redninger. Og så skal vi spille klogt og tålmodigt i angrebet, så vi ikke giver Skjern betingelserne for alt for mange kontrascoringer," siger Andreas Toudahl.
 
I disse coronatider afvikles kampen lørdag eftermiddag som bekendt uden tilskuere, men så er det da godt, at man hjemme fra lænestolen kan heppe på KIF-drengene, når TV2 blænder op for transmissionen lørdag klokken 15.50 – og med efterfølgende kampstart klokken 16.10.
 
Følg desuden med på instagram i morgen, hvor Thomas Boilesen overtager vores instagram, i forbindelse med opgøret mod Skjern Håndbold, hvor det vil være muligt at følge en typisk kampdag for Tim. https://www.instagram.com/kif_kolding/

#vikæmperforkolding

WordPress hjemmeside udviklet af Magio - web med mere